58 – Πολλαπλά πρόσωπα – ΚΚΕ

provide an attachment id!

Τονίστηκε η στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των λαϊκών μαζικών φορέων για τη μη εγκατάσταση αυτών των αιολικών και φωτοβολταϊκών βιομηχανικών συγκροτημάτων και των συνοδών σταθμών – μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας. Ζούμε τα αποτελέσματα της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, της “πράσινης” μετάβασης, που χρόνια τώρα υλοποιούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ εξελίξεις στην ενέργεια να γίνουν κριτήριο ψήφου στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, για τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα με καταδίκη των κομμάτων του κεφαλαίου […] και την υπερψήφιση του ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που όχι μόνο προειδοποίηση και αποκάλυψε έγκαιρα για αυτά που έρχονται, αλλά και γιατί μπήκε μπροστά στον αγώνα ώστε το ρεύμα, το νερό και άλλα κοινωνικά αγαθά να μη μετρατραπούν σε εμπορεύματα.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα επιστρέψει στο λαό, στον αγώνα μετά τις εκλογές, για να μην καταστραφεί το Μαίναλο και το Λύκαιο Όρος […] να μην μεγαλώσει η ενεργειακή φτώχεια για τον λαό από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ και την “πράσινη μετάβαση”.