134 – Π.Κουκουλόπουλος – ΠΑΣΟΚ

provide an attachment id!

Η μείωση κατά 50% του εισοδήματος στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη βίαιη απολιγνιτοποίηση που ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας και ολοκληρώνει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά οφείλεται και στην κρίση της γούνας. Μια κρίση που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη Σιάτιστα αλλά και όλο το Βόιο, για την οποία δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο και δεν υπήρξε κανένα σχέδιο ή πρόγραμμα που θα μπορούσε να στηρίξει τους ανθρώπους αυτού του τόπου και κυρίως τα νέα παιδιά που ψάχνουν πλέον άλλο τρόπο και άλλο δρόμο για να στήσουν τη ζωή τους.

Αντί, λοιπόν, για οποιαδήποτε στήριξη στη γούνα, βλέπουμε να εξελίσσεται το έγκλημα με τα φωτοβολταϊκά στη Γαλατινή και το Μπούρινο, ένα σχέδιο για να κερδίσουν οι λίγοι και εκλεκτοί, το οποίο θα καταστρέψει την κτηνοτροφική παραγωγή μιας από τις λίγες περιοχές που απέμειναν να ασχολούνται μ’ αυτό το νευραλγικό τομέα.

Γι’ αυτό πρέπει να πούμε όλοι μαζί ένα όχι στα σχέδια τους αυτά, να βγούμε μπροστά και να ξανακερδίσουμε για τη Σιάτιστα, τη Γαλατινή, το Βόιο, όλη την Π.Ε. Κοζάνης όσα μας έχουν στερήσει Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε […]