Author: Μ.Νικολάρα

51 – Μ.Νικολάρα – ΣΥΡΙΖΑ

provide an attachment id!

Γεννήθηκα και ζω στη Λέσβο. Τις τελευταίες μέρες περιοδεύουμε στη Λήμνο, το δεύτερο απ τα τρία νησιά του νομού Λέσβου, μεταφέροντας τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αφουγκραζόμαστε τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, μιλάμε με μικροεπαγγελματίες, αγρότες, αλιείς, νέους και νέες, εργαζόμενους, συνταξιούχους.

Η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άη Στράτης χρειάζονται το νοιάξιμο μας. Για την ανάπτυξη, την υγεία, την παιδεία, τον τουρισμό, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τις μεταφορές, το δημογραφικό, την ποιότητα ζωής.
Εννιά χρόνια περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Αιγαίου ήρθα πολύ πιο κοντά στον τόπο και τους ανθρώπους του. Απέκτησα φίλους, άκουσα τις έγνοιες τους, ένιωσα την αλήθεια τους, προσπάθησα να βοηθήσω γι’ αυτό που λέμε καλύτερες μέρες.

Στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα μνημόνια και τις δυσκολίες δώσαμε το Μεταφορικό Ισοδύναμο και αρκετά ακόμα. Συνεχίζουμε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την 21η του Μάη για να το ενισχύσουμε και να το επεκτείνουμε, για να εφαρμόσουμε το Υγειονομικό Ισοδύναμο, για να διεκδικήσουμε και εφαρμόσουμε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ σε όλα τα νησιά, για να βάλουμε στις ράγες ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά μας.

Γιατί είναι Δικαιοσύνη να ζούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Γιατί είναι Δικαιοσύνη η νησιωτικότητα να μην είναι μόνο ένα άρθρο στο Σύνταγμα της Ελλάδας, αλλά τρόπος να ζεις ισότιμα με τους άλλους ανθρώπους στη χώρα σου. Γιατί είναι πραγματική έγνοια για την Αριστερά, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και για μένα σαν υποψήφια βουλεύτρια στον νομό, να δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο στον όρο.