Regions: Ρέθυμνο

476 – Ι.Δακανάλη – ΚΚΕ

provide an attachment id!

[…] Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται όλα τα αστικά κόμματα είναι για τους λίγους καθώς για το λαό μεταφράζεται σε διαλυμένα ωράρια και εργασιακές σχέσεις, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, διάλυση της υγείας και της πρόνοιας. Γι’ αυτό το λόγο και η μόνη απάντηση που πρέπει να δώσει ο λαός στις 25 του Ιουνίου είναι η αποφασιστική άνοδος, σε ψήφος και ποσοστό, του ΚΚΕ.

362 – Α,Νικηφόρου – ΝΔ

provide an attachment id!

[…] Οραματίζομαι ένα Ρέθυμνο
όπου οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια να είναι φιλικά σε ανθρώπους
με ειδικές ανάγκες Ένα Νομό φιλικό προς το
περιβάλλον όπου αξιοποιεί στο έπακρον κάθε πηγή ανανεώσιμης
ενέργειας θεωρώ πως έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία
ώστε να πρωτοπορούμε στον τουρισμό να αναπτύξουμε
τα τοπικά μας προϊόντα και το Ρέθυμνο να εξελιχθεί ως πόλος
έλξης […]

369 – Γ.Κεφαλογιάννης – ΝΔ

provide an attachment id!

[…] ανάπτυξη
κρίσιμων υποδομών, τη διασφάλιση
της ενεργειακής επάρκειας, την
άρση των ανισοτήτων που απορρέουν
από τη νησιωτικότητα ιδιαίτερα
στον τομέα της υγείας, της παιδείας
και των μεταφορών, τη διασφάλιση
του βιώσιμου χαρακτήρα
της τουριστικής ανάπτυξης η
οποία όπως τόνισε ασκεί πια ιδιαίτερη
πίεση στο μεγαλύτερο συγκριτικό
μας πλεονέκτημα Το φυσικό
περιβάλλον […]

275 – Θ.Δουλουμπέκης – ΣΥΡΙΖΑ

provide an attachment id!

[…] ουσιαστική επένδυση σε ενεργειακές κοινότητες που θα μπορούσαν να διασφαλίζουν τη δωρεάν ενέργεια για θέρμανση για όλες κι όλους τους κατοίκους που έχουν ανάγκη. Είναι ένα Ρέθυμνο που επενδύσει σε σύγχρονες φιλικές προς το περιβάλλον ενεργειακές πηγές προς όφελος των ανθρώπων του και των επόμενων γενεών. […]

87 – Σ.Κάλθι – ΚΚΕ

provide an attachment id!

Το ΚΚΕ βρίσκεται στην απέναντι όχθη από όλους αυτούς. Δεν έχει δεσμεύσεις στην ΕΕ, το κεφάλαιο και τους επιχειρηματικούς ομίλους και γι’ αυτό υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις όλων των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, τους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας, την υποβάθμιση της υγείας και της εκπαίδευσης. Με τις παρεμβάσεις, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις του στη Βουλή. Με τηνπρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών στα σωματεία και τους φορείς του λαϊκού κινήματος. Έχει σταθεί δίπλα, αλληλέγγυο σε κάθε μετανάστη που έχει υποστεί εργοδοτική και κρατική βία, που δέχεται επίθεση στα δικαιώματά του.Έχει κάνει δεκάδες παρεμβάσεις στην Βουλή για τους μετανάστες και πρόσφυγες, όπως για τα ζητήματα της απόκτησης ιθαγένειας, για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, για τα προβλήματα της στέγασης, για την πρόσβασή τους σε δημόσιες και δωρεάν παροχές υγείας, για την εκπαίδευση των παιδιών τους.