393 – Α. Φιορεντίνος – ΝΔ

provide an attachment id!

[…] Η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά, είναι το κόμμα που πιστεύει στη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη του. Αυτή την περίοδο η κυβέρνηση υλοποιεί με επιτυχία ένα σχέδιο συγκροτημένο και ρεαλιστικό που απαντάει σε όλες τις μεγάλες ή μικρές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο τουρισμός στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον.

Την κλιματική αλλαγή, τα εργασιακά ζητήματα, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, την εναρμόνιση με τις ψηφιακές εξελίξεις που είναι ραγδαίες, τη διαφοροποίηση τάσεων και προτιμήσεων ταξιδιωτών, τον έντονο ανταγωνισμό στην περιοχή της Μεσογείου. Σε όλες τις παραπάνω προκλήσεις δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα από τον κεντρικό μας στόχο για την επόμενη δεκαετία. Και αυτός ο στόχος είναι ισχυρός, ανταγωνιστικός, βιώσιμος τουρισμός. Γιατί αυτό σημαίνει ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία.

Σημαίνει εισόδημα, θέσεις εργασίας, κοινωνική συνοχή. Όλα αυτά όμως, πάντα με το μυαλό στο μέτρο που δεν πρέπει να χαθεί, στις αναγκαίες ισορροπίες που πρέπει να ακολουθούν όλες τις πολιτικές. Η βιωσιμότητα, η αειφορία, είναι οι κεντρικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.[…]